Menu
Preț redus! ULTRA ETCH INDISPENSE gel demineralizant 30 ml Mărește

ULTRA ETCH INDISPENSE gel demineralizant 30 ml

Producător: Ultradent

339,00 lei (TVA inclus)

-60,00 lei

399,00 lei (TVA inclus)

Informații

Ultra Etch Indispense - gel demineralizant.

Fiind un gel vascos pe baza de acid fosforic 35% de tip "demineralizare totala" Ultra-Etch a fost ani de zile cel mai popular agent de demineralizare. Ultra-Etch este suficient de vascos pentru a nu migra pe o suprafata verticala. Totusi el poate patrunde si in cele mai fine fisuri sau suprafete ocluzale datorita proprietatilor fizice si chimice care sustin actiunea sa la nivel capilar. Este conceput astfel incat sa se poata indeparta rapid si complet prin clatirea cu jet de aer/apa.

Medicii stomatologi au la dispozitie o serie de dispozitive pentru aplicare exacta: aplicatorul Blue Micro Tip ideal pentru demineralizarea punctuala si liniara precum si aplicatorul Inspiral Brush Tip aplicator conceput pentru suprafete si fisuri ambele facilitand aplicarea precisa si un control superior.

Ultra-Etch este unic prin calitatea sa de auto-limitare a adancimii de penetrare in dentina. Acest lucru inseamna ca demineralizarea nu depaseste semnificativ 1.9 µm adancime chiar daca agentul este lasat sa actioneze un timp mai indelungat. Astfel se creeaza premizele ideala pentru o adeziune puternica si se evita producerea unor defecte care duc la sensibilizarea dintelui.

Avantaje:

  • Formula unica cu auto-limitare
  • Penetreaza cele mai mici fisuri dar nu migreaza daca este aplicat pe o suprafata verticala
  • Culoare albastru inchis pentru o buna vizibilitate
  • Curatare usoara - nu lasa reziduri

Prezentare: seringa 30 ml