Menu
Echipament plumbat fusta+vesta pentru pacienti sau operatori Mărește

Echipament plumbat fusta+vesta pentru pacienti sau operatori

Echipament fusta vesta

Producător: Medical Index

2 821,00 lei (TVA inclus)

Informații

Vesta acopera partea din fata si din spate a corpului de la umar pana la sold. Partea din fata este dublu acoperita prin suprapunere. Marimile disponibile: lungimea de la umeri a vestei x la circumferinta pieptului) 50 x 107cm; 60 x 107cm; 70 x 107cm; 50 x 117cm; 60 x 117cm; 70 x 117cm; 50 x 127cm; 60 x 127cm; 70 x 127cm. Toate marimile sunt disponibile cu grosime echivalenta 0,50mm Pb obtinut prin suprapunerea a doua straturi de 0,25mm Pb pana in partea din fata. Partea din spate este de 0,25 Pb. Fusta Fusta acopera corpul de la sold pana la genunchi si este dublu acoperita pana in fata prin suprapunere. Marimile disponibile: (lungimea fustei x circumferinta la sold): 55 x 110cm; 60 x 110cm; 65 x 120cm. Toate marimile sunt disponibile cu o grosime echivalenta 0,50mm Pb obtinut prin suprapunerea a doua straturi a 0,25mm Pb pentru partea din fata. Partea din spate este de 0,25 Pb. Pretul variaza in functie de caracteristicile solicitate. Pentru acesta va rugam ne contactati. Mostrarul de culori disponibile il gasiti aici. Pretul ofertat este pentru un echipament cu lungime de 110 cm si largime la sold de 107 cm.

 

Depozitare si durata de viata

Durata de viata a echipamentelor de protectie la radiatii X variaza de la 5 la 10 ani in functie de utilizarea si conditiile de manevrare si stocare a acestora. In acest sens va recomandam:

- Evitati expunerea directa la caldura si umiditate

- A se aseza, dupa utilizare, pe un umeras de haine sau un suport metalic de prosoape de baie.

- A nu se impaturi sau impacheta  pentru ca echipamentul va face cute si se va sifona.

- A nu se atarna de cuie sau carlige pentru ca materialul de vilyl plumabt se va distorsiona

Pentru transport va recomandam sa impaturiti cu grija echipamentul si sa il transportanti in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar.

 

Curatare

Stratul protector al echipamentelor de protectie la radiatii X Medical Index previne patrunderea prafului si a mizeriei in material.

Pentru a preveni deteriorarea echipamentelor:

- Curatati in mod frecvent de praf cu un burete sau carpa inmuiata intr-o solutie de apa cu sapun

- Curatati petele umede cu un detergent caldut si o carpa moale

- Curatati petele uscate cu un detergent caldut si lasati sa actioneze pentru 60 de minute. Apoi clatiti cu o carpa moale inmuiata in apa.

-  Pentru pete foarte rezistente va recomandam sa folositi o solutie apoasa de 10% concentratie de tiosulfat de sodiu dupa recomandarile producatorului solutiei.

- Va rugam sa nu folositi agenti de curatate caustici cum ar fi solventii pe baza de alcool, gazolina si ditualti, nu scufundati in apa si nu spalati sub un robinet cu apa curgatoare.

 

Dezinfectarea

Nu folositi dezinfectanti pe baza de alcool si nu autoclavati.