Menu
Echipament plumbat cu fata dubla Mărește

Echipament plumbat cu fata dubla

Sort fata dubla

Producător: Medical Index

2 708,00 lei (TVA inclus)

Informații

Echipamentul de protectie plumbat cu fata dubla este utilizat de catre personalul operator si pacienti in timpul examinarilor radiologice cu sau fara proceduri interventionale, pentru situatiile in care radiatiile au incidenta frontala asupra personalului sau pacientilor. Echipament plumbat cu fata dubla protejeaza partea anteriora si posterioara a corpului de la umeri pana la genunchi. Echivalenta de plumb este de 0,25 mm in partea frontala, si de 0,25 mm in spate. Datorita faptului ca echipamentul are fata dubla echivalenta insumata pe fata este de 0,50 mm. Lungimea variaza intre 90 si 130 cm, largimea la sold variaza intre 107, 117 si 127 cm. Pretul este pentru un echipament cu lungimea de 90 cm si largimea la sold de 107 cm. Echipamentul de protectie plumbat cu fata dubla pentru operatori sau pacienti se livreaza la comanda in functie de caracteristicile solicitate.   Mostrarul de culori il gasiti aici.

 

Depozitare si durata de viata

Durata de viata a echipamentelor de protectie la radiatii X variaza de la 5 la 10 ani in functie de utilizarea si conditiile de manevrare si stocare a acestora. In acest sens va recomandam:

- Evitati expunerea directa la caldura si umiditate

- A se aseza, dupa utilizare, pe un umeras de haine sau un suport metalic de prosoape de baie.

- A nu se impaturi sau impacheta  pentru ca echipamentul va face cute si se va sifona.

- A nu se atarna de cuie sau carlige pentru ca materialul de vilyl plumabt se va distorsiona

Pentru transport va recomandam sa impaturiti cu grija echipamentul si sa il transportanti in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar.

 

Curatare

Stratul protector al echipamentelor de protectie la radiatii X Medical Index previne patrunderea prafului si a mizeriei in material.

Pentru a preveni deteriorarea echipamentelor:

- Curatati in mod frecvent de praf cu un burete sau carpa inmuiata intr-o solutie de apa cu sapun

- Curatati petele umede cu un detergent caldut si o carpa moale

- Curatati petele uscate cu un detergent caldut si lasati sa actioneze pentru 60 de minute. Apoi clatiti cu o carpa moale inmuiata in apa.

-  Pentru pete foarte rezistente va recomandam sa folositi o solutie apoasa de 10% concentratie de tiosulfat de sodiu dupa recomandarile producatorului solutiei.

- Va rugam sa nu folositi agenti de curatate caustici cum ar fi solventii pe baza de alcool, gazolina si ditualti, nu scufundati in apa si nu spalati sub un robinet cu apa curgatoare.

 

Dezinfectarea

Nu folositi dezinfectanti pe baza de alcool si nu autoclavati.