Menu
Sort plumbat fara guler pentru copii Mărește

Sort plumbat fara guler pentru copii

Sort C

Producător: Medical Index

1 310,00 lei (TVA inclus)

Cantitatea minim pentru comandă a acestui produs este 2

Informații

Sort plumbat fara guler pentru pacientii copii. Mantoul protejeaza partea anterioara a corpului de la umeri pana sub genunchi, iar partea posterioara este protejata de catre benzile care se intersecteaza. Partea din fata are un echivalent de plumb de 0,50 mm Pb iar partea din spate de 0,25 mm Pb. Lungimea poate varia intre 50, 60 sau 70 cm, iar latimea la sold intre 45, 50 sau 55 cm. Pretul variaza in functie de caracteristicile solicitate. Pentru acesta va rugam sa consultati sectiunea de download pentru preturi complete si mostrar culori. Pretul ofertat este pentru un sort cu 60 cm lungime si 50 cm largime la sold.

 

Depozitare si durata de viata

Durata de viata a echipamentelor de protectie la radiatii X variaza de la 5 la 10 ani in functie de utilizarea si conditiile de manevrare si stocare a acestora. In acest sens va recomandam:

- Evitati expunerea directa la caldura si umiditate

- A se aseza, dupa utilizare, pe un umeras de haine sau un suport metalic de prosoape de baie.

- A nu se impaturi sau impacheta  pentru ca echipamentul va face cute si se va sifona.

- A nu se atarna de cuie sau carlige pentru ca materialul de vilyl plumabt se va distorsiona

Pentru transport va recomandam sa impaturiti cu grija echipamentul si sa il transportanti in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar.

 

Curatare

Stratul protector al echipamentelor de protectie la radiatii X Medical Index previne patrunderea prafului si a mizeriei in material.

Pentru a preveni deteriorarea echipamentelor:

- Curatati in mod frecvent de praf cu un burete sau carpa inmuiata intr-o solutie de apa cu sapun

- Curatati petele umede cu un detergent caldut si o carpa moale

- Curatati petele uscate cu un detergent caldut si lasati sa actioneze pentru 60 de minute. Apoi clatiti cu o carpa moale inmuiata in apa.

-  Pentru pete foarte rezistente va recomandam sa folositi o solutie apoasa de 10% concentratie de tiosulfat de sodiu dupa recomandarile producatorului solutiei.

- Va rugam sa nu folositi agenti de curatate caustici cum ar fi solventii pe baza de alcool, gazolina si ditualti, nu scufundati in apa si nu spalati sub un robinet cu apa curgatoare.

 

Dezinfectarea

Nu folositi dezinfectanti pe baza de alcool si nu autoclavati.