Menu
INTRA-X developator automat pentru filme intraorale Mărește

INTRA-X developator automat pentru filme intraorale

Producător: VELOPEX

8 325,00 lei (TVA inclus)

Informații

DEVELOPATOR AUTOMAT PENTRU FILME INTRAORALE

 

INTRA-X este conceput şi fabricat în Marea Britanie de către Medivance Instruments. Intra-X oferă radiografii uscat-uscat pentru pacient în doar 4 minute sau face filme umede endodontice deja procesate, disponibile în doar 2 minute pentru vizualizare rapidă.

 

Procesare automată

 

Operarea cu VELOPEX INTRA-X include doar pornirea procesorului, apăsarea butonului START pentru un ciclu de procesare şi poziţionarea filmelor în fanta de intrare – filme de mărimi 0-4 pot fi încărcate continuu în orice ordine. Procesarea automată a filmelor radiologice evită re-efectuarea radiografiilor  şi implicit, expunerile repetate la raze-x.

 

Standby ( aşteptare) automat

 

VELOPEX va completa în siguranţă un ciclu de procesare neasistat. Facilitatea standby automat opreşte aparatul  apoi menţine temperatura adecvată pentru o eventuală procesare.

 

Sistem unic de transport al filmelor

 

Rezultate excelente sunt asigurate de sistemul unic de transport al filmelor VELOPEX, în care filmele radiologice sunt menţinute fix şi procesate uşor între 2 benzi continue, permeabile. Patru module identice transportă filmele succesiv prin developator, fixator, modulele de spălare şi de uscare. Sistemul unic de transport minimizează riscul pierderii filmelor în comparaţie cu dispozitivele convenţionale cu mai mute rotiţe, şi oferă expunere uniformă la soluţii pentru performanţă remarcabilă a procesării.

 

Rezultate rapide

 

Filmele sunt procesate uscat-uscat în doar 4 minute. Pentru diagnostic urgent filmele endodontice developate şi fixate pot fi vizualizate umede după doar 2 minute. Disponibilitatea promptă a radiografiilor economiseşte timpul şi evită rechemarea pacientului.

 

Rezervoare adânci pentru procesare

 

Rezervoarele adânci pentru procesarea soluţiilor oferă o cale lungă pentru film pentru a-i permite acestuia  un contact adecvat cu soluţiile de procesare. Forma subţire a rezervoarelor păstrează aria suprafeţei redusă, reducând efectele oxidării şi evaporării soluţiilor.

 

Nu necesită Cameră Obscură

 

Un încărcător pentru lumina zilei uşor de folosit este disponibil eliminând necesitatea unei camere obscure cu riscurile asociate acesteia de înceţoşare a filmelor. Cu ajutorul developatorului personalul nu mai este obligat să lucreze cu soluţii intr-un spaţiu întunecat.

 

Instalare Compactă şi Instantanee

 

INTRA-X este compact, necesitând o suprafaţă nu mai mare de dimensiunea unei coli de hârtie A3, şi este atractiv construit.

Instalarea constă în alegerea unei locaţii lângă o priză electrică standard şi umplerea cu developator, fixator şi apă. Porniţi aparatul şi acesta este gata pentru procesare.

 

Uşor şi economic de întreţinut

 

Rutina de înlocuire a soluţiilor şi de curăţare sunt este lejeră.  Mai mult, întregul aparat este destinat pentru o întreţinere uşoară de către utilizator. Chiar dacă trebuie să re-înlocuiţi un modul de transport această operaţie poate fi făcută de către utilizator în numai câteva secunde şi cu minime costuri.

 

Radiografii arhivabile

 

Filmele procesate de VELOPEX INTRA-X pot fi arhivate pentru o înregistrare de o acurateţe foarte bună şi ne-coruptibilă, pentru o protecţie viitoare a dentistului cât şi a pacientului

 

 

SPECIFICAŢII TEHNICE

Descarca pliantul aici.