VELODES SOAP 5L emulsie pentru spalarea mainilor si a corpului Mărește

VELODES SOAP 5L emulsie pentru spalarea mainilor si a corpului

Producător: MEDISEPT

40,00 lei (TVA inclus)

Informații

Velodes® Săpun este o emulsie pentru spălarea mâinilor și a corpului. Conține glicerină și ulei derivat de nucă de cocos cu rol în protejarea pielii de uscăciunea excesivă și în hidratarea usoară. Produsul are pH-ul apropiat de cel al pielii și componente de spălare protective.

Aplicație:Velodes® Săpun este o emulsie pentru spălarea mâinilor, scalpului și corpului. Nu conține săpun astfel încât să poată fi utilizat de către pacienții cu alergii și intoleranță la produsele pe bază de săpun. Emulsia este recomandată în special pentru personalul medical expus la macerarea pielii datorată spălărilor frecvente, deoarece conține componente nutritive. Este, de asemenea recomandată pentru pacienții cu escare.
Utilizare: Spălarea mâinilor: se aplică o cantitate mică de emulsie pe mâinile umede, se răspândește și frecați mâinile până la spumare. Apoi clătiți cu apă. Spălare în cabina de duș: se aplică pe pielea și părul umezite, se răspândește și masează. Spălați corpul si apoi clătiți cu apă. Spălarea în baie: puneți o cantitate de emulsie în cada plină cu apă. Spălați pielea și părul, și clătiți cu apă curgătoare.
Ingrediente: Apă, , Laureth-Sulfat-Sodiu, Distearat de glicol și Laureth-4& Cocamidopropil Betaină, Cocamide DEA, Cocamidoproply betaină, Clorura de sodiu, Cocamine oxid, Glycereth-2 cocoat, Acid citric, Parfum, Conservant, CI 74180.
pH 5,5-6,5

Prezentare: bidon 5000 ml